Dag 9 av Alptour 2016 – 15 juni 2016

Allt blir sååå annorlunda bara för att man sover på hotell istället för tält en natt. Vi la oss sent, vaknade sent, åt en lång frukost, packade långsamt och kom så småningom iväg, ca 3h senare än vanligt. Kan tänka mig att det är likadant på alla fronter när rutiner bryts, men det är bara så himla tydligt här. 

Ryktet säger att klimakteriet innebär kraftiga svängar i kroppstemperatur. Den enda rimliga förklaring är att jag och Toni hamnat där på något konstigt sätt, för vi går från iskalla och påklädda till att skrika att vi håller på att brinna upp tio gånger om dagen. Vi har blivit så bra på att klä av oss medan vi cyklar att en möjlig karriär som strippa inte är att igenorera. Får se hur det blir. 

Äntligen hamnade vi i Italien, 25 km norr om Cortina. Bergen är vackra och sjön vi tvättade oss i ca 5 grader kall. Allt är fantastiskt!

Toni har nu fått in omkring 30 000 kr till sin insamling för Hjärnfonden, och totalt 200 000kr över fyra år. Det är beundransvärt. Känns underbart att kunna säga att man har en polare som gör något så dedikerat för andra.