Statusuppdatering

Jag har funderat en hel på hur jag ska rapportera om det här med att mitt bagage är borta och konstaterat att den här dagboken inte får bli som den från Kuba, där det mest var mörka tankar kring allt från matbrist till trötta ben. Såååå…väntan på bagaget har fått gå i princip okommenterad.

Nu har jag däremot bestämt mig…det blir ingen mer väntan. Jag flyger ikväll till San Diego och köper där ny utrustning och försöker mig på en liten runda kring Baja California. Camilla kommer och möter upp i Bahia de Los Angeles och med lite flyt så kommer vi få beskåda valar och annat gött. Tydligen ska det finnas vansinnigt mkt stora firrar där i krokarna.

Den här rutten är givetvis något helt annat än det jag planerade från början, framför allt är det 4000 km norrut och därför absolut inte tropiskt. Vädret ska ändå vara stabilt och jag lär sova superskönt om kvällarna när temperaturen faller ner mot 10 grader.

Går alla inköp snabbt och smidigt så bör jag börja cykla på fredag, dvs bara en veckas försening och -15 000kr på kontot. Trygghansa har visat sig vara fullständigt opålitliga den här gången. Ha det i åtanke när ni överväger rese-/hemförsäkring.