Raka väg mot…ännu en rak väg

Ännu fler cyklister som korsar min väg, den här gången Hugo och Begoña från Spanien. De har varit ute i fem år och cyklat jorden runt. Nu börjar de ruttna rejält och “måste” pga en systers bröllop åka hem i mars. De verkade båda rätt nöjda med det.

Sjukt fint par, hade gärna hängt med dem över en middag…men vi möttes mitt i ingemansland och dessutom åkte vi åt oliks håll. Någon annanstans, någon annan gång.

I övrigt har det varit vääääääääääldigt monotont senaste dagarna. Vägarna har varit spikraka. Jag har stirrat mot horisonten hela dagarna. Funderade att rigga min dator på styret och kolla på en film medan jag cyklade. Hade funkar galant.

Har jag nämnt att kokosvatten är det godaste jag vet? Så synd att det inte går att få processat kokosvatten på flaska att smaka gott. Det MÅSTE vara färskt.

Natten tillbringas i en stad, Tehuantepec, på ett mycket enkelt ställe. Härligt med lite liv runt omkring mig, kände mig lite väl ensam i hängmattan igår. Hunden som skällde på mig i två timmar var inte särskilt bra sällskap.

Imorgon kommer jag fram till kusten, bara 16 km kvar faktiskt. Orkade inte hela vägen idag, det fick räcka med 130 km.

Rutt: https://www.strava.com/activities/2077339155 och https://www.strava.com/activities/2077091754

Jag åt tre såna portioner, dvs 15 små tacos. Och då var jag egentligen inte ens hungrig.