Dag 4 – 12 feb 2016

Efter en natt med smygcamping i Varadero och säkert 11h riktigt dålig med åtminstone utdragen sömn var det bara att bestämma sig. Flyga hem eller bita ihop. Ett kort samtal med kärleken där hemma ledde till att planen inte ändrades, jag fortsatte längs med kusten. 

Politik intresserar mig inte, men dålig politik ÄR intressant. Hur någon kan hylla kommunism efter en titt på Kuba kan jag bara inte fatta. Det finns inget. Det som finns är skräp. By efter by passerades idag och iiiiingen mat fanns att köpa. Söta jävla läsker och vansinnigt äckliga mackor/burgare är det enda som finns. I en by stötte jag på ett cykelgäng som sa att ja ja, så fort du kommer till Corralillo finns det massa mat. 

Kolla vad jag fick nöja mig med. Misär.  

 Efter det nederlaget vad jag på botten igen. Jag rullade vidare och hoppades bli överkörd av en skördetröska. Men! Playa Salto 2 km till vänster. Kvällen dusch och en tyst sovplats fixad. 

Det visade sig vara det ENDA ställer utanför Havanna och Varadero med människor. Jag fick en känsla av Magaluf. Mysigt. 

Eftersom jag inte lyckats hitta kemiskt ren bensin till mitt campingkök blir det ingen middag ikväll. Choklad får duga. 

Misär.  

Dagens höjdpunkter var att Johnny höll mig sällskap 2h och att jag därefter var så mentalt utmattad av att tolka spanska som jag inte kan att det fick bli 2h siesta i hängmattan. 

                  
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.